Monday, March 1, 2010

~VeNDoR... oh, VeNDoR!~


Kawan2... Sila lihat widget di sebelah... Adakah t'lalu awal utk aku m'cari vendor sekarang? Sebenarnye last week aku ada try emel beberapa vendor yg aku kira superb dan b'jaya m'curi hatiku (cewah!)... Tapi payah nyer nk tunggu respond diorg...

Mybe diorg ni sibuk sgt kot... Maklum ler ada di antaranyer memiliki nama2 besar dalam bidang ni... So, tunggu je ler ek? Aku bkn ape.. Kalo bole, nk ler tgk quotation yg diorg bagi dan di'compare'kan dgn budget aku yg x seberapa ni... huhu... Org kata tu, ukur baju di badan sendri ler ek? Kalo agak2 dah exceed limit budget tu, kira tinggal angan2 je ler jawapnyer... ;p

So far adalah 2 vendor dah reply... 1 x bole wat outstation... Kira aku faham ler... Yg lagi 1 still in progress utk bagi quot... Tp kn... Terus-terang aku cakap... Aku sgt 'm'jelesi' kamu2 B2B yg akan buat majlis BigDay kamu di sekitar Lembah Klang... T'lalu byk choice! Xyah pening2 kepala... Nk fikir vendor sanggup ke x, kos transportation lagi... Haiii... Adakah sesiapa yg sudi m'sponsor BigDay aku? huhu... (sila lempang aku laju2 kerna budget diri sndri adalah artis utk disponsor! huhu...)

Ape2pn aku harap sgt akan ada ler vendor yg dapat m'berikan aku harga yg b'patutan dan menjadikan impian BigDay aku satu kenyataan... Aminnnn... :)







4 comments:

sk said...

u nanti kawen dkt mana? umah parents i dkt seremban je. tp problem i ialah bridal gallery kat seremban kebanyakan takde website. so bila surf2, balik2 yg klang valley jugakla yg i survey.

tp bila mintak derang quote, transporation cost agak tak reasonable! frust betul lah.. huhu..

BuNGaKRiSTaL said...

sk: seremban tu kira bole ampun lagik.. mine will be at rembau... lagi nangis! huhu...

sk said...

owh, kira dkt la kita ;)

tp tuhla, bridal dkt sban @ rembau kdg2 mcm x best kan? last2 kita nak yg dkt kl @ s'gor jugak.. huhu...

suraya said...

sungguh cantik hasil kreativiti yang awak hasilkan serta blog yang sangat menarik.