Monday, March 1, 2010

~uPDaTe SeCaRa MaRaTHoN...~ Motip?

Motipkn aku tiba2 semangat nk update blog hari ni... Mungkinkah sbb boring or mgkin jugak sbb keje hari ni dah beres? x kisah ler ek... huhu... Layan!

Sebenarnye dah lama simpan picca2 ni... So, rasanyer dah tiba masa utk start entry pasal ni kot... :)

Oleh kerana telah lama diperam, ada ler sesetengah sumber tu telah dilupai asalnya... Ampun bgt kpd yg b'kenaan... ;p Ok kali ni nk citer inspirasi yg aku dpt dari bloggers yg lain, contohnya seperti Amy... Beliau adalah pengantin yg sgt kreatif okay! Tapi... Mungkin juga sebenarnye adalah saranan dari en.tunangku sendiri, untuk mengekalkan title 'BuNGaKRiSTaL' yg ada skrg nih... huhu...

Actually nama 'BuNGaKRiSTaL' tu pada mulanya aku dapat hasil dari ilham deco hantaran aku waktu b'tunang dulu... Sila rujuk entry ini ye... Dan setelah di fikir2kan... YES! aku akan men'DIY' sesetengah item untuk BigDay aku nnt dgn mengekalkan kristal2 t'sebut... Apakah item2 nyer? jeng, jeng, jeng.... tungguuuuuu... ;p (sila abaikan mood aku yg perasan glamor dlm sehari dua ni... oh, adakah sindrom PMS? kepala & emosi jadi tungang-langgang... huhu...)

3 comments:

NahWaL said...

apa kata ko buat kan untuk aku? hehehhe

BuNGaKRiSTaL said...

huhu... aku pnya pn x start ape2 lg nahwal oiii... entry nyer aje yg baru start... ;p

NahWaL said...

hahhah..alaaaaaa!!