Monday, February 22, 2010

Our true love story {CST PRODUCTION}


uolls... lihat ticker di atas... hari ni genap 5 tahun aku dan dia mengharungi suka duka b'sama... :) actually kalo nk dihitung tempoh p'kenalan kitorg... lebih dari tu... maybe dalam 12-13 tahun lamanya...

so, entry kali ni aku nak story skit pasal p'kenalan aku dan dia... (x kisah ler kalo korg b'nanah biji mata m'baca pn kan?) huhu... kitorg dulu 1 sekolah... since form 1 lagi... tapi, nk dijadikan cerita... sepanjang 3 tahun di sekolah yg sma, aku lngsung x perasankan dia... bukan ler b'makna dia lngsung x wujud atau ape... cuma aku anggap dia, just as kawan2 biasa yg lain... yg datang dan pergi dlm hidup aku... tambahan lg aku sbnarnyer dok usha 'orang lain' waktu tu... (gatal nyer aku ek?) huhu...

selepas form 3, (since sekolah kitorg tu smpai form 3 je..) kitorg pn m'bawa haluan masing2... ke sekolah yg b'lainan... aliran yg b'lainan juga... sehingga lah masing2 ke universiti yg juga b'lainan... dia ke oversea, manakala aku pula stay di local universiti dan b'larian di track pantas! huhu... (pahamkah maksudnyer? ;p)

mungkin kegilaan kitorg yg sama... b'internet, akhirnya menemukan kembali aku dan dia sekitar akhir tahun 2004... kebetulan awal 2005, dia pulang ke tanah air untuk b'cuti seketika... so, di kesempatan waktu yg x seberapa tu... sempat ler kitorg b'dating kejap... ;p dan akhirnyer dari situlah kisah kami b'mula...

setelah lama b'sama dia, akhirnya aku tahu tentang byk perkara... t'utama tentang zaman p'sekolahan kitorg... rupa2nya aku tidak lah se'invisible' dia di dlm hidupku... korang bayangkn lah... dia bole ingat lagi sape yg duduk di sbelah aku dlm kelas masa minggu mula2 orentasi dulu... padahal kawan yg dok sebelah die pn, dia bole x ingat... huhu... haru btul! aku lagi ler x ingat sape dok sebelah aku... die plak bole ingat... dia ada simpan byk kenangan aku waktu zaman p'sekolahan dulu... tp kesian kat aku... xde byk kenangan dia... sbb dulu aku x pay attention kat dia... rugikan aku? (nyesal btul!)

dia seorang yg biasa2 sahaja... tapi amat sesuai untuk aku... gurl yg biasa2 jugak... :) siapa sangka, kawan yg aku x endahkan kewujudannya dulu... kni bakal menjadi sebahagian dari hidup aku... insyaallah, tahun ni akan jadi tahun yg t'akhir utk m'nyambut 'anniversary 22 feb' ni... tahun depan akan b'mula counting utk anniversary '1 jan' plak ek? ;p aminnn...

ops! pagi tadi aku sempat m'berikan sesuatu utk dia... kira hadiah anniversary kah? hehe...


























P/S: Sayang, kalo kamu t'baca entry ni... Jgn marah ek... Just sekadar mengimbas memori... Hehe... Ops! Lupa nk beri tahu... Belakang hadiah tu juga ada 'a little bit nota cinta'.... Sayang Kamu! =)



** entry ini diterbitkan semula untuk menjadi sebahagian kenangan indah yang ingin di kongsi bersama CST PRODUCTION (www.facebook.com/cstproduction) - psstt.. kamoo B2B out there sila ler hire mereka, ternyata kerja mereka sangat hebat occayy.. mampu buat kamoo menitiskan air mata.. i loikee... (^_^)



4 comments:

sk said...

hye!!

oh hari nih u all punya anniversary ye? happy anniversary! ;)

anyway, i follow n link ur blog to mine ye..

BuNGaKRiSTaL said...

sk: huhu... begitu ler nmpaknyer... TQ dear... :)

sophisticated bridezilla said...

hi BK, hehe, kite share w-day yg same. keep in touch ek :)

Dia.Honey said...

tahniah....anda telah disenaraipendek dalam contest CST!!!! good luck!