Friday, September 3, 2010

~ TeaSeR ~ current project, DONE! (^_^)

Yuhuuu.. Akhirnya setelah berhempas-pulas menyiapkan benda alah ni.. Alhamdulillah setel jgak malam isnin hari tu..



Aiyo! Kalo dulu, seminggu dua je dah siap satu2 projek... Ingat x projek ini dan ini? Kejap je benda2 ni dah selesai..

Sejak ada WeDDiNG's BuDDy ni... Kena kejar sana-sini.. So, projek DIY ni pn t'bengkalai.. kesian beliau.. huhu... Ape2 pn, akhirnya dah siap sepenuhnyer.. Gambar? nnt dulu ler ekk.. Hehe...

Tapi cara2 nak buat nyer lebih kurang mcm yg dalam entry ni dan ni occay! so x perlu ler nk tunjuk step by step kan.. ke nk kna tunjuk jgak? Ok, kalo permintaan ramai.. Bole di pertimbangkan.. (cewah! budget ko hebat, ramai peminat? sila sekeh kepala saya.. huhu...)

Semoga uolls punya wedding progress lebih lancar dari saya yang 'kesemputan' nih.. Huhu... Doakan saya k! ;)




6 comments:

Xora said...

COMEL!! tau tak comel sangat tu!!

BuNGaKRiSTaL said...

huhu.. Xora, thanks .. Misi sulit kamu mesti outcome nyer mengejut jgak kot.. x sabar nk tgk.. ;)

Nora a.k.a Aira said...

canteknya hijau hehe =) keep the good work dear =)

ElyaElmo said...

alaa tunjuk kann laa step by step dear...hu3

mrsyea said...

herm mane nak dapat kristal tuh yer.. share lar sket

Cik Belle said...

cantek! suke! ya, tunjuk step-by-step, nanti boleh i share kat blog i, link to urs. hehe.. ramai nak tau ni. hehe.

i link u! baru nak link. adui, ampun. =)