Friday, October 16, 2009

~MiSi... Selesai!~ (^_~)v

-aku di pelamin, tempat sarung cincin-

- hantaran yang fully aku buat sendiri untuk si dia-


Alhamdulillah, majlis pertunanganku berjalan dengan lancar... Walaupun ada beberapa perkara yang merunsingkan kepala aku menjelang tarikh tu... Tapi ape2 pn ada gak perkara yang x b'jalan lancar seperti yang aku harapkan... Kan en.tunang? (^_~) huhu...

So ni adalah sebahagian gambar yang ada... Yang berkaitan barangan hantaran aku... Barang2 lain x dan dah nak amik gambar, kalut punya pasal time hari tunang tuh! adoiii... So, sowi sgt2 k...








-bakul ni aku letakkan set mandian dari Body Shop untuk si dia-














-bekas kaca ni aku isi coklat Hershey's Kisses..-










-bekas kaca lagi satu ni aku letak cupcakes coklat yang aku wat sendiri, sama mcm yang dlm gambar bawah nih-










-souvenir utk kawan2 yang datang... kek dan hiasan bekas, semua aku wat sendiri... huhu...-









-bunga-bunga pada hantaran aku... dah jadi hiasan kat meja ofis... si dia bagi semula... katanya suruh aku simpan, sebagai kenangan kami hari tua nnt... (die plak yg lebih2 sentimental value nyer.. huhu...)-











-close up bunga dulang yang aku buat tu...-






5 comments:

harzharun said...

dear...i br jumpa ur bog...sgt cantik la hiasan hntrn u...im also doing on that 4 my wedding...br i perasan, patut la my bunga kristal cam pelik je...xde daun2...ermm, i need to add up sume daun la tuk wat dia lebat....
btw, i link u dear!!

BuNGaKRiSTaL said...

TQ harzharun... saya link awak jgak.. :)

NAJA said...

kreatif nye awak..

NAJA said...

x bagi sewa ke?

BuNGaKRiSTaL said...

Naja: mungkin bole di pertimbangkn kalo ada yg b'tanya... coz saya rasa xde org yg b'minat pn... huhu... sbb tu x pernah offer.. ;p