Tuesday, October 2, 2012

~ MaK YoNG PuTRaJaYa.. ~

~ update lelaju..~

Salam uolls.. Sorry lama menghilang.. 2 entry yang sebelum ni adalah schedule entry.. Hanya sempat baca dan approved komen je.. Tak dan nk reply satu-satu lagi.. Bizi bebenor... Ampunnn... huhu...

Ok, pada yang bertanya mengenai Mak Yong.. Makcik tukang urut tu.. Ni nombor contact dia k..

~ Biz Kad ni Mak Yong tempah kat ZaFYaN DeSiGN ye uolls.. (^_*)v ~


Ape? Gambo x clear? sowi ler uolls.. Gambo pakai henpon cap ayam gitu ler gamaknyer.. huhu.. Ni iolls bagi lagi sekali nombor nyer k..

Mak Yong Putrajaya
012-481  9795


Selamat mencuba uolls! (^_^)/

p/s: untuk ciktari, uolls contact2 ler iolls untuk detail pasal VCO tu.. nnt kita story2 skit.. lama x dengar citer uolls dan cik kebom





4 comments:

cik keboom said...

sy masih di sini putrajaya nih...rindu ngan uols ber 2...baby iman pun xjumpa lg...tgk gmbar jer heheh...biasa laa org bizi kalah menteri mmg cam nih...jumpa cik tari pun kat alamanda je...x smpat nk gosip2...ape kata kita suh dia wat makan2 kat umh dia hahaha....kita terjah

BuNGaKRiSTaL said...

huhu.. cik keboom menerjah ke blog ku! haa.. cadangan makan2 ni yg best nih.. saya setuju! tp kena tanya tuan tanah dulu la setuju tak.. hehe.. =)

cikTari said...

Uhuk uhuk. Tersedak pulak. Mesti ada org sebut nama ni. Haha. Blh je nak datang minum2 petang (minum petang je?). Tunggu iolls prektis buat muffin dulu ye. Ni tgh gigih belajar buat muffin ni. Ngeh ngeh ngeh

cik keboom said...

hahaha iols hari2 terjah...tp sbb tiap kali nk komen kuar tulisan yg iols kena tulis tuh...terus sentap2 buat bnyk kali pun tk lepas...last2 baca sudehh