Friday, February 11, 2011

~ MeReKa.. PHOTOG hebat! ~

Mereka boleh dikategorikan sebagai photographer yang sangat berbakat dan sedang meningkat naik..

Sebagai batch pertama SNAPERs (Students for Saiful Nang Academy of Photography), bakat mereka nyata boleh dibanggakan.
a


Sebenarnya saya mengenali mereka melalui seorang kawan. Tapi ternyata, mereka sgt friendly occay! Maklumlah, start dari
pre-wed session lagi saya dan en.husband agak 'kayu' sedikit untuk berposing.. Huhu.. Gelagat mereka banyak membantu untuk meredakan rasa gemuruh kami.. TQ uolls! =)

Jadi kepada B2B di luar sana yang masih mencari-cari photographer yang berbakat dan berpatutan, x salahkan kalo uolls cuba contact mereka ni kan?

Kalo nak tgk hasil kerja mereka yang lain2, sila ler click pada nama2 mereka itu ye..


Mereka adalah:

Azreen Omar
Baiey Yusof
Isyaq Shaari
Najib Talib
Brader Lat
Nurezzah Liyana

a

Ops, entry ini bukan tujuan untuk promosi occay.. Hanya sebagai penghargaan kepada mereka yang terlibat dalam menjayakan majlis saya.. (^_^)v
a
sempat lagi menulis ucapan untuk guest note saya..

mereka yang senggal.. huhu..

macam2 hal time nak minta diorg plak b'posing.. ;p


To Najib, Brader Lat, Shaq, Baiey, Ezzah & Azreen.. TQ for eveything.. Tak anggap langsung korang official Photog 4 da' day.. Rasa macam kawan yang dah lama kenal..
a

Hope jumpa korang lagi masa akan datang.. Mana ler tau nak amik family pic plak nnt kn.. ;p
a


GooD LuCK GuYs!







4 comments:

cik3zza said...

ramainye team diorg turun utk cover majlis.. sakan la kene posing2 ari tu yee.. mmg best kalau dpt photog yg sporting n pndai main peranan bg kte xrse kekok dpn camera..

ebikko said...

wahhh Yanti, terharunye kiteorang dengan post ni. special sungguh! thanks thanks thanks. beb nanti kita lepak makan mee hoon sup kat wawasan k. ajak en husband, bleh diskas bisnes. :p

BuNGaKRiSTaL said...

cik3zza: actually deal ngan sorang jer.. yang lain2 ikut skali turun coz diorg free time tu..

sakan la jgak posing.. cam artis gitu.. huhu..

ebikko: tgh rancang2 nak try buat sndri pnya dulu.. dah b'jaya, bole biz wat org lain nyer plak.. hihi...

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

fuyohhh.. suda macam artis! keh2. brape range harge die eh sis?