Friday, February 12, 2010

~MaSa Berlalu...~

Secara terus terang nyer... Aku x start ape pn utk persiapan wedding aku lg... Adakah aku x excited? Or mungkin aku terlalu excited... Tp sebab aku je yg excited, En.tunangku mcm x brape nk excited je... Yg m'buatkan semangat ku makin hilang? Xtau r...

Tgk widget kat sbelah ni, dari sehari ke sehari masa makin berlalu..Kadang2 rasa serabut gak aku ni... Nak kawin ke x ni? Umi aku dah bising dok suruh beli barang skit2 dulu...Tp masalah nyer........ Haiii... Letih ler rasa!
Nnt ler... Maybe aku kna tunggu semangat yg hilang tu kembali semula.... :)


Mood:: ~Nak rehat...~

2 comments:

dyra said...

g vacation ngan kengkawan dulu.
bleh pillow talk.
guwd fren boleh buat kite jd excited.
i rase lah...hehehe~

aDieyZa said...

yunk, zana yg lg 4 bulan ni baru nak start preparation.. tp jgn ikut mcm zana.. sbb nnti kelam kabut.. hehehe