Friday, November 2, 2012

~ JuMaaT YaNG TaK Tau NaK WaT aPe..~

Tengahari tadi tak tau nak wat ape.. So kuar la kejap jalan-jalan area opis nih.. Tengok-tengok diorg ada wat jualan plak.. Aktiviti student kot... So rasa nk beli la baju selai dua kan.. Buat tambah-tambah...

Maklumlah ibu-ibu breastfeed ni payah skit nak ada baju yang sesuai.. Iolls prefer baju yang ada butang di depan masa nak kuar jalan-jalan ngan family.. Iye lah, buatnya si kenit tu nak nenen time tu jgak, takyah la nak selak-selak.. Buka je butang baju tu skit, dah boleh nursing terus... Cover r ngan tudung or nursing cover.. Kan? Senang! =)

So, jalan punya jalan... Sampai hujung, nan hado baju yang dapat memikat hati mak... Last-last... Ape yang iolls beli?

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-






Tu diaaa... Hairband ngan cekak si kenit tu... 3 pcs RM10.. Sbb slalu macam payah je nak beli.. So iolls beli la sekali 3 terus.. Senang! huhu.. 2 cekak tu yg jenis alas kain, xde benda-benda tajam cam sikat tu.. So, lulus ler ujian mak-mak kan.. ;p



Nampak 'maskulin' na anak dara iolls ni ngan tangan kotak-kotak dia tu.. Rambut pn blum tumbuh semula.. So umi nyer ni pn, gigih le nak bagi pakai hairband/cekak nanti ni.. Biar nampak feminin skit.. hihi..


No comments: