Thursday, November 29, 2012

~ HoW FaST TiMe FLieS.. ~

Belek-belek blog tadi, tetiba terpandangkan ticker kat atas blog nu..


Sudah masuk 6 bulan my little princess.. Oh,how fast time flies! Rindu saat-saat menghabiskan masa dengan dia waktu berpantang dulu.. Sekarang hanya sibuk dengan kerja.. Workdays adalah sangat bz.. Masa yang di spend dengan Iman pn rasanya sangat sekejap..

Such as ibu-ibu bekerjaya yang lain, masa cuti atau weekend adalah sangat di tunggu-tunggu.. Spend masa ngan my little princess dan gomol-gomol dia.. Haiii.. Rindunyer.. Tak sabar nak balik dah ni.. ;p

Ok, ada sejam setengah je lagi ni.. Then boleh cabut dah.. Iman, tunggu umi balik ek.. Nak bg present, kiss banyakkkk2 sgt! hehe..

~ Me & Her sharing our favorite man... selain dari MR.Z (of course.. heh!) ~


No comments: