Tuesday, March 20, 2012

~ KeNaPa SuNYi? ~

Hi gurls... Maaflah coz lama menyepi.. ZaFYaN Design pn baru je mula beroperasi semula.. Itu pn coz ramai customer yg dok tanya.. Ampunnnn... Huhu..

Actually, bukan sengaja malas nak update blog ( x ngaku tu! huhu..) Hanyalah kerana....

It's already 30 weeks.. berdebar? Of coz la kn... ;p So, sepanjang menyepikan diri ni saya hanya menjalankan rutin yang biasa.. Just pegi kerja setiap hari.. Dan masih suka blog walking...

Banyak yang saya pelajari dari membaca & melihat persediaan serta pengalaman ibu-ibu dan bakal ibu yang lain.. Thanks a lot korang.. Banyak betul info yg boleh dikongsi bersama.. Dari list barang keperluan hinggalah kepada pengalaman bersalin serta penjagaan masing-masing ketika dalam berpantang...

Insyaallah, saya akan turut berkongsikan serba sedikit info yang berkaitan jika berkesempatan..
Akhir kata, doakan saya dan baby dalam keadaan sihat hendaknya..


Love & miss all of you! =)


3 comments:

cikTari said...

Tahniah uolls. Lagi 10 minggu sajok lagi.

Iolls masih menanti. Doa-doakan le yek :)

aTy _faRed~ said...

lame sangat sunyi nyer ni..tetibe dah 30 minggu ek..apepon..tahniah dear...same tahun anak2 kite nanti..[insyaallah]..:)

BuNGaKRiSTaL said...

cikTari: Insyaallah rezeki uolls bakal mendatang.. Amin...

aTy_faRed: Insyaallah.. Ape nak buat.. Mood malas t'lebih2.. huhu.. ;p