Thursday, March 29, 2012

~ Dia... Si B2B... ~

Hi uolls..

Masih ingatkan entry mengenai Bride-to-Be again ini?

Actually bukan daku ye kawan2.. Motipkan nk kawin lagi dengan perut yg semakin ke depan.. huhu... My x-Maid of Honor bakal menamatkan zaman bujang beliau tak lama lagi.. So, beliau dgn ngada-ngada telah 'memaksa rela' si mak buyung ini men'DIY' kan veil pertunangan beliau tempoh hari.. ;p

Tapi bukan salah beliau pn.. Cuma iolls sendri yang 'ketagihan'... Rindu mahu membuat kerja-kerja DIY yg telah iolls tinggalkan sejak selesai majlis iolls tak lama dulu.. Jadi iolls pn bersetuju.. hehe..

So, berbekalkan lace kosong seperti gambar di bawah....


Maka iolls tampalkan labuci & jahitkan manik2 (lebihan kerja-kerja DIY utuk majlis iolls dolu).. Xnak ler nampak plain saja.. Walaupn tuan empunya badan xde pn minta nk tambah ape2.. Tp iolls saje suka -suki alter veil org.. ;p Sape suruh serah kat iolls kn? ;p


-

-

-

-

-

Dan hasil yang x seberapa.. (setelah puas iolls pomen2 kn utk tampal lace tersebut pada kain net...) ;p

-

-

-

-

-


Gambar iolls bersama bakal pengantin 16 Sept 2012... (iolls x nmpak seperti ibu mengandungkan? (perasan ko kn? haha...) waktu ni dah masuk 24 minggu@ 6 bulan... huhu..)

Insyaallah, iolls bakal 'membizikan' diri menjelang majlis beliau 16 Sept nnt... Mungkin lebih banyak projek DIY akan datang? Just wait and see... (^_^)


2 comments:

R.R.Z said...

lawanyaaa..

kita nak tempah utk nikah boleh?
hihihihhi..

BuNGaKRiSTaL said...

R.R.Z: buat masa ni x amik tempahan utk wat veil la dear.. sowi ekk.. ape2 pn good luck with ur preparation! =)