Wednesday, March 9, 2011

~ Yeay! I WiNNN... or should I say We WiNNNN?? hehe.. ~



uolls, kalo x caya bole click pada link itu yaa.. hehe.. sebenarnya saya saje2 je gatal masuk contest ni.. rasanyer masa end of 2010 hari tu kot.. coz ingat masa tu blum kawin lg.. ;p

saje la saya dok letak slogan ape2 tah.. dok mereka2 mcm2.. tp yang best nyer masa tu saya guna nama en.tunang (sekarang en.husband).. huhu..

so, tengahari td SKII dari negara mana tah call.. (main HQ dia kat negara mana ek? saya xtau uolls.. huhu..) memula saya mcm agak blur skit coz nampak nombor yg naik kat HP tu lain macam je.. dah tu cari en.husband.. mana x suspend uolls.. last conversation baru saya t'agak nak tanya dia dari mana & utk apa cari en.husband.. suddenly baru mak t'ingat uolls.. pasal contest tu.. huhu.. Iolls ingatkan mmg x menang dah.. dah masuk pn suka-suki je uolls.. xde ler expact nak menang.. ye lah, bukan senang nak dapat SKII ni.. nak beli sendiri pn payah, inikan plak nak dapat free kn.. huhu...

Then that person nak confirmation nanti nak amik hadiah kat kaunter SKII yg mana.. Diorang bagi SKII festive set tu 2 set uolls.. 1 set utk pemenang, 1 set lagi bagi kat kawan.. Agak2 nak bagi kat sape ek uolls? ermmmm... ;p




4 comments:

yUmIe said...

sye..sye..si silent reader kamu:)..wah nmpk adiah trs xsilent dh.xagak2..haha ampun:D

myatiqah said...

bt GA contest..yeyeh

Cik Puan Syafa said...

sayeeeee...angkat dua2 kaki hehe..^__^ congratss darling..p/s letak dalam hantaran pun bole.

cikTari said...

saya! saya! saya!