Monday, January 24, 2011

~LoVe THis Sooo MuCH!~


loveeee this pic so much! nampak my veil hasil tangan ku dengan jelas.. di samping b'aksi romantis dengan en.husband.. sila jgn meluat m'baca statement tersebut... huhu..

utk kamoo2 yg nk buat veil mcm ni, jgn lupa refer link ini dan ini k... yakin boleh! you can do it! (^_~)v




12 comments:

fainie_riz said...

gorjes veil and gorjes pose..2 thumbs up

syidashedot said...

cantiknye!!!

Firdaus Kasim said...

so beutifuullllllllllllllll

rose said...

cantik!!review detail cepat2 tau..=)

MIZZ SUE said...

sangat cantik!!! boleh sewa tak..ni email su

sue_546@yahoo.com

K.I.N.A said...

yanti, cantiknye kamu..paling suka veil..kina nak tanya net bidang besar tu nak beli kat mana eh? berapa 1 meter? pastu dekat tudung tu macam mana yanti lekatkan? kalau ikot video die pakai comb tu kan..boleh email dekat kina?

shakina.farhan@yahoo.com

Shary Asfiza said...

kita pun nak tanya...
bawah veil tuh bentuk bulat kan..
mcm mana dengan atas kepala?
sesetengah berbucu..sesetengah sama mcm yg bawah veil..
sbb kita pun nk buat veil yg meleret gak....:)

BuNGaKRiSTaL said...

shary asfiza: untuk potongan atas kepala, saya potong ikut bentuk bujur jgak.. sma mcm hujung veil tu...

saya cuma tampalkan sdikit lebihan border lace utk bahagian tengah kepala.. x banyak, coz itu je baki border lace yang tinggal.. ;p

anything x jelas awak inform semula k..

TQ dear.. :)

Shary Asfiza said...

akak..maaf..nak tanya lagi..beli kain net jenis lembut tu kat ner?
border lace tu dah jumpa...kain net je tak tahu nk beli kat ner..harap akak leh bantu...

BuNGaKRiSTaL said...

net lembut tu saya beli di kedai bunga reben, jalan TAR.. sebelah nagoya...

you rasa le net tu dulu sblm beli k.. good luck dear! :)

Shary Asfiza said...

ohh..kedai bunga reben yer...nak pergi tengok lah...mcm excited..
akak,bahagian net yg akak tak letak border lace tuh akak jahit ke tak?

Nini Mohd said...

OMG. awak buat sendiri veil tu? gigih sungguh. memang tabik lah.