Monday, July 26, 2010

~ eNTRy TaK BeRTaJuK.. ~


Gurls..

Aku sedang berkira2 untuk men'DIY' persiapan perkahwinan ku secara total.. Adakah aku telah hilang akal? huhu.. Celah mana ler aku nk cari masa nk wat semua tu..

Tp oleh kerana kekangan sumber yang ada.. Mungkin juga aku akan buat keje gila tu.. huhu..

Just wait and see.. Adakah kegilaan ini akan berterusan dan menjadi nyata.. Atau sebaliknya..


Mode: Hilang arah tujuan..



3 comments:

Xora said...

Nak DIY kan semua? boleh aje. tapi dalam DIY tu, make sure yg tak berapa penting dan perlu tu, keluarkan daripada senarai.

@ty_farEd said...

DIY tuk wedding sendiri memang sumtin yang menyeronok kan... n lebih kepuasan... :)

Lala said...

ok aper DIY sendiri.

1. boleh bangga dengan hasil sendiri
2. penuhi permintaan sendiri
3. tak pyah runsing dgn WP yg nak ikot kepala dia.
4. budget sendiri-elak kena ketok dengan WP
5. pasti puasa hati kalau tengok hasil sendiri kan.

yang penting, jangan work hard DIY, just work smart.

hehe pandai ja nasihat orang, lala pun tak tau plan lala macam maner ni.hehe