Thursday, July 15, 2010

~ aaa.. MUA? aaaa... ~

Hi gurls! Lama x update pasal persiapan wedding kn? huhu.. Sowi ler.. Bz setting up WeDDiNG's BuDDy blog.. So, tgk mcm dah ok skit perjalanan nyer.. alhamdulillah..

So, what's da latest project? Ada berita baik tau... Finally I have booked my MUA occay... Yeaayyy!!! Setelah penat berkira-kira.. Call sana, mesej sini.. Emel sana, minta quot sini... Sekali I choose the same MUA as for my engagement daa.. Huhu..

Mybe sbb my en.tunang pn suka cara die makeup kan saya semasa hari tunang dulu.. So, sekali lg kami memberi kepercayaan kepada beliau untuk memberi sentuhan magikal beliau di hari bersejarah saya nnt... (cewah!) Lagipn harga perkhidmatan beliau adalah sangat2 berpatutan.. X rugi sape yg mencuba perkhidmatan beliau ni.. (Oh! beliau tidak memberi saya diskaun ok untuk wat entry nih.. Saya cuma berbesar hati untuk berkongsi dengan kamu semua.. huhu..)

So, di bawah ini adalah beberapa contoh job beliau.. Akak, saya cilok jap dari blog anda.. huhu..






Dan last but not least, gambar sewaktu pertunangan saya.. En.Tunang dan kawan2 kata mcm Nora Danish.. huhu.. ke Nora Mayonise sajorkkk??




Apa2 pn harap semuanya akan berjalan lancar lah ye.. Doakan saya! (^_^)






3 comments:

aDieyZa said...

hope semuanya berjalan lancar ye dear..

lalui alam pertunangan yg sememangnya indah!!

idayusof said...

salam. hai yanti,
memula tgk save the date tu rasa macam nak komen sbb awak org Rembau... skali tgk nama ayah awak... kakak awak suryanti eh? heee, kawan skolah rendah acik tu. pusing2 kat sini jugak. =)

elle's laaa~ said...

wow !! cantekk la die mekapp ... =)