Wednesday, January 20, 2010

~CiNTa DaN MeReKa...~

Gurls... Aku terjumpa satu web ni.... Mybe some of other B2B dah pernah wat entry about thiz... Xtau r... Tapi bagi aku aku baru jumpa mereka ni... Mereka adalah some of the OP 4 da wedding... So, aku 'curik' beberapa gambar dari fotopages mereka ni untuk dikongsi bersama... Nampak berbeza dari yang pernah aku tgk sblm ni... So, let's check them out!


Mereka boleh di jumpai di sini... Cinta Dan Mereka...




4 comments:

Haliza said...

cantik nyer gambar² deorg :)

BuNGaKRiSTaL said...

haliza: iye... saya setuju! sgt excited tgk moment yg diorg capture... :)

Jay said...

hye, i jumpe blog u mase tgk2 website whitesignature. just nak tau, u hire dorang utk your wedding ke? i just your opinion about them..thank u..

BuNGaKRiSTaL said...

hi Jay! thanks 4 dropping by.. actually saya belum decide lg nk hire photog mana.. tp 4 me, WS have quite wonderful job! sbb tu saya berminat nk wat post pasal diorg ni.. :)