Thursday, August 20, 2009

Dah siapppp... (^_~)v


Sibuk nyer aku beberapa hari nih... X sempat nak update blog... Actually nk bgtau yg bunga dulang aku dah siap... v(^_^)v Tp x bole ler nk publish gambar nyer lagi kn... Nanti basi plak... huhu... So kna ler tunggu selepas 10 Okt 2009 nnt k...

Erm... Dlm sibuk2 b'keje nih aku just sempat spent masa waktu malam jer utk wat bunga dulang tu... Tapi x sangka plak kira cepat gak siap nyer, untuk 8 dulang... Kalo x silap, aku start beli barang2 nyer 1 Ogos hari tu... Kira dlm 15hb aku dah selesai... Agak2 nyer, kalo aku full time ngadap benda tu... Mau seminggu dah siap... huhu... So, kiranya lepas ni bole ler buka tempahan ek? (^_~)

Monday, August 17, 2009

Shopping... Shopping... dan shopping...

Semalam gi kuar shopping ngan bakal en.tunang aku... Plan asalnyer konon2 nak gi KL... Tapi bakal en.tunang aku ni mmg ler susah sgt nak bgun pagi... Maklum ler keje die bkn macam aku... Tiap2 pagi nak kna bgun awal...

So, seperti biasa... Dia akan 'terlambat' ler kalo kitorg nk kuar weekend... Huhu.. Haru btul! Jadi plan pn t'paksa ler kna ubah skit... Adjust nk bagi sesuai dgn masa (idup msti flexible!) x gitu? ;p

Semalam gi lepak 'Amalanda'... Huhu... Tgk cite SETEM... Gelak guling2! Ada ler beberapa watak yg sengal yg jadi kegilaan kitorg b'dua... ;p Selain dari tu, gi tgk barang2 nk wat hantaran skali... Ada certain things yg kitorg KIV dulu...

So smlm ke kedai fragrance... Cari a few things yg kitorg suka, dan bedal je ler... Tp aku puas hati... Kira worth of money, ape yg kitorg beli tu...


















Erm... Lepas tu ke HABIB... Tp branch kat 'Amalanda' ni x banyak choice ler... Aku pn xtau nk pilih yg mana... Bakal en.tunang aku ni oleh kerana die dok kat Ampang maka agak rajin ler die nk ke HQ HABIB ni nnt... Huhu... Aku x kisah jer... Dah tu, die nk gi beli sendiri plak cincin tunang tu... X bagi aku ikut... Nak bagi suprise ler konon nyer... Huhu... So, just wait and see ler ape pilihan die nnt k... (^_~)v




Friday, August 14, 2009

~STeP By Step~ @--{---















































try... try... test... bkan sama je ke smua? huhu..
erm... suka hati aku r..
entry aku kn?

(^_~)v
-
-
p/s: agak 'b'nanah' gak r tangan aku dok m'buat bnda ni... huhu... msih dlm progress... part by part, wat skit2... nasib baik ler aku mmg b'minat giler m'buat bnda2 camni... huhu...
-
-
-

~MiSi SePuLuH oKToBeR 2009~
















:: PeRJaLaNaN :: PeNGaLaMaN :: PeRKoNGSiaN iDea :: TiPs :: KReaTiViTi ::

jeng... jeng... jeng... tungguuu...
(^_~)v
-
-
-

1st step... the journey begins...

17 Jun 2009

akhirnye memulakan sesuatu... selepas memeningkan kepala beberapa ketika... =)

1st step... the journey begins...