Thursday, August 20, 2009

Dah siapppp... (^_~)v


Sibuk nyer aku beberapa hari nih... X sempat nak update blog... Actually nk bgtau yg bunga dulang aku dah siap... v(^_^)v Tp x bole ler nk publish gambar nyer lagi kn... Nanti basi plak... huhu... So kna ler tunggu selepas 10 Okt 2009 nnt k...

Erm... Dlm sibuk2 b'keje nih aku just sempat spent masa waktu malam jer utk wat bunga dulang tu... Tapi x sangka plak kira cepat gak siap nyer, untuk 8 dulang... Kalo x silap, aku start beli barang2 nyer 1 Ogos hari tu... Kira dlm 15hb aku dah selesai... Agak2 nyer, kalo aku full time ngadap benda tu... Mau seminggu dah siap... huhu... So, kiranya lepas ni bole ler buka tempahan ek? (^_~)

No comments: