Monday, August 17, 2009

Shopping... Shopping... dan shopping...

Semalam gi kuar shopping ngan bakal en.tunang aku... Plan asalnyer konon2 nak gi KL... Tapi bakal en.tunang aku ni mmg ler susah sgt nak bgun pagi... Maklum ler keje die bkn macam aku... Tiap2 pagi nak kna bgun awal...

So, seperti biasa... Dia akan 'terlambat' ler kalo kitorg nk kuar weekend... Huhu.. Haru btul! Jadi plan pn t'paksa ler kna ubah skit... Adjust nk bagi sesuai dgn masa (idup msti flexible!) x gitu? ;p

Semalam gi lepak 'Amalanda'... Huhu... Tgk cite SETEM... Gelak guling2! Ada ler beberapa watak yg sengal yg jadi kegilaan kitorg b'dua... ;p Selain dari tu, gi tgk barang2 nk wat hantaran skali... Ada certain things yg kitorg KIV dulu...

So smlm ke kedai fragrance... Cari a few things yg kitorg suka, dan bedal je ler... Tp aku puas hati... Kira worth of money, ape yg kitorg beli tu...


















Erm... Lepas tu ke HABIB... Tp branch kat 'Amalanda' ni x banyak choice ler... Aku pn xtau nk pilih yg mana... Bakal en.tunang aku ni oleh kerana die dok kat Ampang maka agak rajin ler die nk ke HQ HABIB ni nnt... Huhu... Aku x kisah jer... Dah tu, die nk gi beli sendiri plak cincin tunang tu... X bagi aku ikut... Nak bagi suprise ler konon nyer... Huhu... So, just wait and see ler ape pilihan die nnt k... (^_~)v




2 comments:

cikTari said...

Wah, dah ada blog gitu.

Bagus! Bagus!

- XOXO - said...

you should go to habib ampang..memang banyak giler choice nye..and belila time sale..memang worth a single penny!