Wednesday, December 9, 2009

~Bila?...~


Lama x update blog ni kn? Mcm dah habis tunang, dah setel smua... Padahal ada sesuatu yg lebih besar yang perlu difikirkan... Sesuatu yang lebih complicated, lebih serabut dan lebih memeningkan kepala... Huhu...

Bila nak langsung nyer? Aku tengok tahun depan, dah penuh orang 'book'... Padahal belum ler melangkah ke tahun baru lagi... Even yang bulan 12 tahun depan tu pn dah ada orang booking my parents untuk wat catering diorang... Maklum ler, Mr. & Mrs. Chef kat umah tu selalu bz sokmo... Sampai aku nk tunang hari tu pn, kna wat appointment dulu ngan diorg... Kalo x, alamat x merasa ler lauk udang galah masa majlis hari tu kn? ;p

Erm... Agak2, bila ek? aku ngan en.tunang ada gak beberapa tarikh yg kitorg dah spot... Tp xde yg confirm lg... Kalo bole aku nk ler wat persiapan dari awal... Ni kang, dah last minit... Itu x siap, ini x siap... Pengsan ler I kn? Mau nyer larik aku xmo kawin... (motipkn?) Mati ler kna sekeh kepala ngan en.tunang... huhu...

Actually, aku bukan nyer nak memilih sgt... Cuma, iye ler... Gurl... Insyaallah nak lalui semua tu wat sekali seumur hidup... Kalo bole biar ler majlis tu nanti akan berjalan sesempurna mungkin... Kn? (^_~)
So... Bila? huhu...


1 comment:

NahWaL said...

yang, cecepat book! pasal date ni la ramai jadi korban tarik muke masam. huhu... bila plan nak kawen?