Monday, December 6, 2010

~ The Making of.. CiNTa DaN MeReKa.. ~

psstt.. psst.. uolls, bg uolls intai-intai skit la ek.. ;p


a

a

a

a

nota:


* photographer terdiri dari mereka yg sangat berbakat.. tak rugi uolls cuba servis diorang nih.. gambar dah la hebat, harga pn berpatutan as compared tu mereka yg telah terkenal.

* krew yang terlibat adalah:


1) azreen omar
2) baiey yusof
3) isyaq shaari
4) mohd najib
5) zaid zulkafle

* so uolls, jangan segan nak contact or dapatkn khidmat photography diorang k.. they are really friendly.. =)


p/s: saya nampak gemuk memakai baju putih itu.. huhu.. ;( (xnak mengaku tuh, mmg sedia begitu.. haha..)





11 comments:

waalllaa! said...

photoshoot ni kat UPM ke? hehe..cam kenal je tempat nie..ehhehe..

MiEzA said...

waaa.. gbr so gojes..
kat upm ke? esitting sgt cantik..
congrats..

BuNGaKRiSTaL said...

iye uolls.. lokasi kejadian adalah di UPM.. :)thanks to all.. hehe..

Anonymous said...

awk bole bgtau dr mana photographer ni? kalu bole bg contact no trus...

Anonymous said...

bole bgtau detail pasal photographer ni?thnx!

CikSyafa said...

my dear ,

syafa ada award utk u ^__^

singgah collect ya

http://justyouni.blogspot.com/

BuNGaKRiSTaL said...

anonymous:apa kata you try click kat nama each photog tu.. ada link to their facebook.. better you try contact mana yg you b'kenan.. kalo still x ok, mybe bole emel saya kot.. nnt saya bg contact no..

cik syafa: wahh! iye ke? TQ dear.. :)

Cik Belle said...

dear, gambar sangat cantik! =) 5-5 ni turun untuk shoot ker? wah!

awyn said...

cantik2 nya gambar ni..editing superb.. ;)

BuNGaKRiSTaL said...

cik bella yang gorgeus: ha'ah.. lima2 sekali turun.. actually contact ngan azreen tu je memula.. yg lain2 tu nak join pulak.. malu iolls! ramai benor photog.. huhu..

tp diorg ni mmg gile2.. so, x rasa segan dah nk posing lpas tu.. =)

awyn: Tq dear.. tahniah pada mereka utk kerja yg superb itu.. ;)

sharz syaz said...

Salam,saya baru je follow blog awak sebab cari infor pasal brader.lat...

die akan jadi official photographer saya nanti.. :))