Monday, May 24, 2010

~ CaLLiNG 4 HELP!! ~ updated!

Sambungan dari previous entry..

New good news! baru je dapat reply dari manufacturer tersebut..

1) Min order can be reduced to 1000pcs - so maknanyer nk kna cari sape yg nak lagi 800pcs

2) Products can be delivered within 15 days after payment! yeay!


Anyone? mybe kamu bole tolong tanyakn kat member2 lain yg tidak link pada saya... TQ gurls! :)

3 comments:

sk said...

harga dia mmg rm3.50 eh? ke boleh kurang lg?

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

wow! harge dah reasonable berbanding ngan KL. babe, what is the size? 1000pcs minimum ordeR? Ya Allah, leh gune sampai 5kali raye.

babe, apakah sizenye? i ade carik kat KL, kat CM to be more specific, price range 15-25 each tapi size sedang2.

BuNGaKRiSTaL said...

SK: itu pada saya dah cukup murah kot.. paling murah kat malaysia ni saya jumpa kat kedai k.shaja.. rm9.90.. tp.. still b'kira2 utk budget tu.. huhu..

lynda: size nyer 7.5x7.5x14.5cm.. i nk kecik2 je.. sebab nk bagi as doorgift 4 VIP.. kang kot gabak2 sgt, pelik plak tgk.. huhu..