Thursday, March 29, 2012

~ Dia... Si B2B... ~

Hi uolls..

Masih ingatkan entry mengenai Bride-to-Be again ini?

Actually bukan daku ye kawan2.. Motipkan nk kawin lagi dengan perut yg semakin ke depan.. huhu... My x-Maid of Honor bakal menamatkan zaman bujang beliau tak lama lagi.. So, beliau dgn ngada-ngada telah 'memaksa rela' si mak buyung ini men'DIY' kan veil pertunangan beliau tempoh hari.. ;p

Tapi bukan salah beliau pn.. Cuma iolls sendri yang 'ketagihan'... Rindu mahu membuat kerja-kerja DIY yg telah iolls tinggalkan sejak selesai majlis iolls tak lama dulu.. Jadi iolls pn bersetuju.. hehe..

So, berbekalkan lace kosong seperti gambar di bawah....


Maka iolls tampalkan labuci & jahitkan manik2 (lebihan kerja-kerja DIY utuk majlis iolls dolu).. Xnak ler nampak plain saja.. Walaupn tuan empunya badan xde pn minta nk tambah ape2.. Tp iolls saje suka -suki alter veil org.. ;p Sape suruh serah kat iolls kn? ;p


-

-

-

-

-

Dan hasil yang x seberapa.. (setelah puas iolls pomen2 kn utk tampal lace tersebut pada kain net...) ;p

-

-

-

-

-


Gambar iolls bersama bakal pengantin 16 Sept 2012... (iolls x nmpak seperti ibu mengandungkan? (perasan ko kn? haha...) waktu ni dah masuk 24 minggu@ 6 bulan... huhu..)

Insyaallah, iolls bakal 'membizikan' diri menjelang majlis beliau 16 Sept nnt... Mungkin lebih banyak projek DIY akan datang? Just wait and see... (^_^)


Tuesday, March 20, 2012

~ KeNaPa SuNYi? ~

Hi gurls... Maaflah coz lama menyepi.. ZaFYaN Design pn baru je mula beroperasi semula.. Itu pn coz ramai customer yg dok tanya.. Ampunnnn... Huhu..

Actually, bukan sengaja malas nak update blog ( x ngaku tu! huhu..) Hanyalah kerana....

It's already 30 weeks.. berdebar? Of coz la kn... ;p So, sepanjang menyepikan diri ni saya hanya menjalankan rutin yang biasa.. Just pegi kerja setiap hari.. Dan masih suka blog walking...

Banyak yang saya pelajari dari membaca & melihat persediaan serta pengalaman ibu-ibu dan bakal ibu yang lain.. Thanks a lot korang.. Banyak betul info yg boleh dikongsi bersama.. Dari list barang keperluan hinggalah kepada pengalaman bersalin serta penjagaan masing-masing ketika dalam berpantang...

Insyaallah, saya akan turut berkongsikan serba sedikit info yang berkaitan jika berkesempatan..
Akhir kata, doakan saya dan baby dalam keadaan sihat hendaknya..


Love & miss all of you! =)


Monday, March 19, 2012

~ On your mark, get set... GO!! ~

Hi Gurls! It's already begun! Come book your session before it's too late..


Bagi setiap 5 pelanggan pertama setiap minggu yang membuat tempahan kad undangan majlis (perkahwinan, pertunangan, hari jadi, akikah, etc.) akan mendapat:

1) 2 bunting secara percuma.

atau

2) 500pcs TQ tag (bulat) percuma.

Design adalah tertakluk kepada pelanggan.

Promosi bermula 19 Mac 2012. Tertakluk kepada syarat tempahan*


Thursday, March 15, 2012

~ BRiDe 2 Be.... again? ~




jeng.. jeng.. jeng.. cer teka my current project nih! tungguuu.. (^_~)



Wednesday, March 14, 2012

~ LoVe iN THe aiR.. ~



for any enquiries, please refer to this link... (^_^)


Tuesday, March 13, 2012

Entrance Deco

Re-Open Promotion price : RM128


for more info, please refer to this
link...




Monday, March 12, 2012

Re-opening Promotion!


for more info, please refer to this link..

Wednesday, March 7, 2012

.: We aRe BaCK!!! :.



Assalamualaikum Warahmatullahi Wa Barakatuh Wa Maghfiratuh Wa Ridhwanuh...

Sukacita di maklumkan bahawa bermula 06 mac 2012, ZAFYAN DESIGN kini membuka semula "sliding doornya" untuk menerima tempahan percetakan.. So,takde re-open Promotion ker?? huhu... Sangat excited untuk kami katakan di sini, kami telah merencanakan beberapa promosi yg 'perghhh' untuk kamu semua..

Maka, Selamat Datang kami ucapkan kepada anda dan nantikan post2 kami yang seterusnya...

Sekian, Terima kasih atas support semua ye.. :)