Monday, December 20, 2010

~ PeRLuKaH? ~


11 days more to go..

kasut masih belum ada lagi uolls..

perlukah saya b'kaki ayam uolls?

sabtu hari tu gigih mencari.. tapi masih belum ketemu... mungkin nk cuba nasib lagi minggu ini.. (-_-)"




mungkinkah akan mencatat sejarah pengantin b'kaki ayam? tidakkkk....





Wednesday, December 15, 2010

~ BoLa-BoLa aPi.. ~



Nota:
a
uolls, sehingga saa-saat akhir.. masih sempat lagi gigih men'DIY' benda ni... baru siap separuh bola.. ada lagi satu setengah.. sape nk tolong saya? sila angkat tangan! huhu...





Monday, December 6, 2010

~ The Making of.. CiNTa DaN MeReKa.. ~

psstt.. psst.. uolls, bg uolls intai-intai skit la ek.. ;p


a

a

a

a

nota:


* photographer terdiri dari mereka yg sangat berbakat.. tak rugi uolls cuba servis diorang nih.. gambar dah la hebat, harga pn berpatutan as compared tu mereka yg telah terkenal.

* krew yang terlibat adalah:


1) azreen omar
2) baiey yusof
3) isyaq shaari
4) mohd najib
5) zaid zulkafle

* so uolls, jangan segan nak contact or dapatkn khidmat photography diorang k.. they are really friendly.. =)


p/s: saya nampak gemuk memakai baju putih itu.. huhu.. ;( (xnak mengaku tuh, mmg sedia begitu.. haha..)