Thursday, September 30, 2010

~ CoMiNG SooN.. ~

Hi uolls! Agak bz kebelakangan ini.. Sampaikan persiapan kahwin sendiri pun tertangguh2.. huhu..

En.tunang telah sound WeDDiNG's BuDDy akan bercuti start bulan 12 ini untuk memberi tumpuan penuh kepada wedding kami pula.. So, any potential client yg agak2 nak cepat, sila rancang waktu tempahan anda k..

Tadi kembali menyambung design kad kawin, paper beg & sticker untuk wedding kami sendiri.. Sebenarnya sebelum start WeDDiNG's BuDDy, saya dah buat designnyer.. Tapi after sometimes, rasa nk touch-up sana sini skit lagi.. :)

So, final products will be revealed on my weddings day nnt k.. See you soon!



Tuesday, September 28, 2010

WeDDiNG's BuDDy.. - LaCe CoLLeCTioNs

our latest sweet & soft collections...


more info are available at WeDDiNG's BuDDy.. (^_^)





Monday, September 27, 2010

WeDDiNG's BuDDy.. - ReD

RED.. Colour for L.O.V.E...


more info are available at WeDDiNG's BuDDy... (^_^)



Friday, September 24, 2010

WeDDiNG's BuDDy.. - HaPPy MoMeNTs

more info are available at WeDDiNG's BuDDy.. (^_^)


Our new BaTiK CoLLeCTioNs
more info are available at WeDDiNG's BuDDy.. (^_^)




Wednesday, September 22, 2010

WeDDiNG's BuDDy.. - ReaL PRoDuCTs 5..

RoYaL's Colour for the Queen & King of the day...


more info are available at WeDDiNG's BuDDy.. (^_^)




Monday, September 20, 2010

WeDDiNG's BuDDy.. - ReaL PRoDuCTs 4..

Wedding's card for lovely Abby..

more info are available at WeDDiNG's BuDDy.. (^_^)



WeDDiNG's BuDDy.. - ReaL PRoDuCTs 3..

for one of the B2B Bloggers..




more info are available at WeDDiNG's BuDDy.. (^_^)






Tuesday, September 7, 2010

WeDDiNG's BuDDy.. - ReaL PRoDuCTs 2..

more info are available at WeDDiNG's BuDDy.. (^_^)


Friday, September 3, 2010

~ TeaSeR ~ current project, DONE! (^_^)

Yuhuuu.. Akhirnya setelah berhempas-pulas menyiapkan benda alah ni.. Alhamdulillah setel jgak malam isnin hari tu..



Aiyo! Kalo dulu, seminggu dua je dah siap satu2 projek... Ingat x projek ini dan ini? Kejap je benda2 ni dah selesai..

Sejak ada WeDDiNG's BuDDy ni... Kena kejar sana-sini.. So, projek DIY ni pn t'bengkalai.. kesian beliau.. huhu... Ape2 pn, akhirnya dah siap sepenuhnyer.. Gambar? nnt dulu ler ekk.. Hehe...

Tapi cara2 nak buat nyer lebih kurang mcm yg dalam entry ni dan ni occay! so x perlu ler nk tunjuk step by step kan.. ke nk kna tunjuk jgak? Ok, kalo permintaan ramai.. Bole di pertimbangkan.. (cewah! budget ko hebat, ramai peminat? sila sekeh kepala saya.. huhu...)

Semoga uolls punya wedding progress lebih lancar dari saya yang 'kesemputan' nih.. Huhu... Doakan saya k! ;)