Monday, July 26, 2010

~ eNTRy TaK BeRTaJuK.. ~


Gurls..

Aku sedang berkira2 untuk men'DIY' persiapan perkahwinan ku secara total.. Adakah aku telah hilang akal? huhu.. Celah mana ler aku nk cari masa nk wat semua tu..

Tp oleh kerana kekangan sumber yang ada.. Mungkin juga aku akan buat keje gila tu.. huhu..

Just wait and see.. Adakah kegilaan ini akan berterusan dan menjadi nyata.. Atau sebaliknya..


Mode: Hilang arah tujuan..



Friday, July 23, 2010

WeDDiNG's BuDDy.. - RoYaL CoLLecTioNs

Specially dedicated to The King & Queen of da' day!



more info are available at WeDDiNG's BuDDy.. (^_^)





Wednesday, July 21, 2010

WeDDiNG's BuDDy.. - PaKeJ BuNTiNG & BaNNeR PRoMo...


Come gurls! sape cepat dia dapat k.. More details are available at WeDDiNG's BuDDy..





Friday, July 16, 2010

~ TeaSeR ~ aND FiNaLLy I FouND THeM... (^_^)




My official photographer... :)


Entry will be updated soon.. insyaallah...








Thursday, July 15, 2010

~ aaa.. MUA? aaaa... ~

Hi gurls! Lama x update pasal persiapan wedding kn? huhu.. Sowi ler.. Bz setting up WeDDiNG's BuDDy blog.. So, tgk mcm dah ok skit perjalanan nyer.. alhamdulillah..

So, what's da latest project? Ada berita baik tau... Finally I have booked my MUA occay... Yeaayyy!!! Setelah penat berkira-kira.. Call sana, mesej sini.. Emel sana, minta quot sini... Sekali I choose the same MUA as for my engagement daa.. Huhu..

Mybe sbb my en.tunang pn suka cara die makeup kan saya semasa hari tunang dulu.. So, sekali lg kami memberi kepercayaan kepada beliau untuk memberi sentuhan magikal beliau di hari bersejarah saya nnt... (cewah!) Lagipn harga perkhidmatan beliau adalah sangat2 berpatutan.. X rugi sape yg mencuba perkhidmatan beliau ni.. (Oh! beliau tidak memberi saya diskaun ok untuk wat entry nih.. Saya cuma berbesar hati untuk berkongsi dengan kamu semua.. huhu..)

So, di bawah ini adalah beberapa contoh job beliau.. Akak, saya cilok jap dari blog anda.. huhu..






Dan last but not least, gambar sewaktu pertunangan saya.. En.Tunang dan kawan2 kata mcm Nora Danish.. huhu.. ke Nora Mayonise sajorkkk??




Apa2 pn harap semuanya akan berjalan lancar lah ye.. Doakan saya! (^_^)






WeDDiNG's BuDDy.. - TQ TaG readymade..



more info at WeDDiNG's BuDDy... (^_^)

Thursday, July 1, 2010

WeDDiNG's BuDDy.. - CLaSSiC's CoLLeCTioN


others can be viewed at WeDDiNG's BuDDy.. :)