Tuesday, June 29, 2010

WeDDiNG's BuDDy.. - oPeNiNG PRoMoTioN

We are having an opening promotion... So sape2 yang belum tempah kad kawin lagi tu, jom r intai2 WeDDiNG's BuDDy... (^_^)

Friday, June 25, 2010

Thursday, June 24, 2010

WeDDiNG's BuDDy.. - HoT & CoLD CoLLeCTioN

others can be viewed at WeDDiNG's BuDDy... :)WeDDiNG's BuDDy..Hi all! Just want to share with you gurls some my simple design job.. Saya buat pn just for fun je.. Lgpun en.tunang saya bekerja dlm bidang printing ni.. So, x salah kan mencuba? ;p
others can be viewed at WeDDiNG's BuDDy...Friday, June 11, 2010

~ SHe.. and He... ~


Fuh! Fuh! Berhabuk dah blog nih uolls.. huhu... Sowi dah lama x update... Bz sokmo skrag nih! ;p Pasal entry kali ni... Actually saya dah ada dah bridesmaid yang akan membantu pada hari majlis saya nnt.. Thanks so much friend! =)

Ape2 pn, insyaallah saya akan 'melamar' beliau untuk menjadi bridesmaid saya secara rasmi nnt.. Begitu juga untuk best man kami... Ideanyer dah ada.. Cuma masih blum dilaksanakan je lg.. huhu...

Cuma skrg ni kami masih terfikir2 ape yang hendak diberi kepada mereka sebagai cenderahati setelah selesai majlis nnt.. Memang ler x wajib nk bagi kn... Tp, sebagai mengenang jasa baik dan penat lelah mereka untuk memastikan majlis kami berjalan lancar, ape salah nyer hadiahkan sesuatu untuk mereka kn?

Setelah berpoya2 bersama En.Gugle , hasilnyer saya berjaya mendapat beberapa idea yang mungkin bole membantu nnt...

Untuk bridesmade:
- jewellery box -
- compact mirror -
- brecelet -
Untuk Best Man:
- ballpen -
- wallet -
Or both of the boleh diberi benda yang sama:
- mug -
- keychain -


- paperweight-

so gurls... What say you? =)