Monday, May 24, 2010

~ CaLLiNG 4 HELP!! ~ updated!

Sambungan dari previous entry..

New good news! baru je dapat reply dari manufacturer tersebut..

1) Min order can be reduced to 1000pcs - so maknanyer nk kna cari sape yg nak lagi 800pcs

2) Products can be delivered within 15 days after payment! yeay!


Anyone? mybe kamu bole tolong tanyakn kat member2 lain yg tidak link pada saya... TQ gurls! :)

~ CaLLiNG 4 HELP!! ~


Gurls.. Saya ada dapat satu quotation for mini metal lantern.. harga lebih kurang dlm RM3.50/pcs..

But, the problems are:

1) vendor dari China

2) min order quantity 2000pcs (mati noqs! saya nk pakai dlm 200 je..)

Ada sesiapa yang berminat tak? Bole sharing2 beli.. huhu.. (saya x mampu! huhu..) Saya tau benda ni ada kat k.shaja.. tp harga nyer agak melebihi budget saya ler... so, try survey2 sendri.. bole tahan ler harga yg ni.. coz still dlm my budget utk VIP gift...

Mybe kamu2 yang nk kawin dlm bulan 10 dan ke atas bole join kot..

Anyone interested?


p/s: order closed 30 jun 2010.. colour will be white (coz 4 me.. it's a safe colour..)



Tuesday, May 18, 2010

~ TaKe a BReaK! ~



Since masih blum ada apa2 progress lagi dlm persiapan wedding saya... Selain benda2 yg saya DIY lately...

I'll take a break 4 a while...

(merajuk kah?)

huhu...



Monday, May 3, 2010

~ BRiDeZiLLa MoDe.. started? ~



It's already May.. Bermakna ada lagi 8 bulan menjelang hari itu... Tp seriusnyer benda2 besar yg PENTING utk hari itu... Satu ape pn x buat lagi... Tiba2 aku rasa stress! Mode Bridezilla mungkin akan bermula bila-bila masa sahaja... Waaahhh... Tension nyerrr....

MUA, Vendor, Photog, etc... smua x book lagi... Harus ler aku akan melepas mereka2 yg menjadi idaman hati sbb ke'siput'an aku... (T-T)




p/s: mereka2 yg sama tarikh or yg lebih lewat dari tarikh aku pn dah setlekn perkara2 t'sebut dulu... Haiii.. (-_-)"