Monday, January 25, 2010

~ Wedding Theme... lagik? ~

Uolls... aku tgh pening skrg nih... tiba2 hari ni aku b'belah bahagi utk memilih theme utk resepsi nnt... huhu... (sungguh x tetap pendiriannyer aku!)

Tiba2 rasa hatiku mcm nk kaler lavender & tiffany plak... camane ni? and of course main kaler nyer adalah termasuk white skali... itu satu2 nyer kaler idaman aku yg x berubah... hihi...






sebelum ni aku decide utk resepsiku warna oren dan hijau... sebab aku rasa agak ceria je bila tgk kaler2 nih!







so... ada sape2 yang bole bantu, tolong aku? huhu...






Wednesday, January 20, 2010

~CiNTa DaN MeReKa...~

Gurls... Aku terjumpa satu web ni.... Mybe some of other B2B dah pernah wat entry about thiz... Xtau r... Tapi bagi aku aku baru jumpa mereka ni... Mereka adalah some of the OP 4 da wedding... So, aku 'curik' beberapa gambar dari fotopages mereka ni untuk dikongsi bersama... Nampak berbeza dari yang pernah aku tgk sblm ni... So, let's check them out!


Mereka boleh di jumpai di sini... Cinta Dan Mereka...




Tuesday, January 5, 2010

:: Perfect Palette ::

Warna ape yang sesuai utk wedding aku nnt? Erm... Still blum ada right decision... Tp base on aku pnya blog walking, ada ler beberapa warna yg menarik perhatian aku... Thanks to The Perfect Palette 4 some great ideas... :)

So ni adalah some theme yg menarik pada mata aku ler... Ni blum bincang ngan en.tunang lg ni... Tp since die nk wat separate majlis... So, depends on aku ler utk majlis bagi pihak aku kn? hehe...