Friday, October 16, 2009

~MiSi... Selesai!~ (^_~)v

-aku di pelamin, tempat sarung cincin-

- hantaran yang fully aku buat sendiri untuk si dia-


Alhamdulillah, majlis pertunanganku berjalan dengan lancar... Walaupun ada beberapa perkara yang merunsingkan kepala aku menjelang tarikh tu... Tapi ape2 pn ada gak perkara yang x b'jalan lancar seperti yang aku harapkan... Kan en.tunang? (^_~) huhu...

So ni adalah sebahagian gambar yang ada... Yang berkaitan barangan hantaran aku... Barang2 lain x dan dah nak amik gambar, kalut punya pasal time hari tunang tuh! adoiii... So, sowi sgt2 k...








-bakul ni aku letakkan set mandian dari Body Shop untuk si dia-














-bekas kaca ni aku isi coklat Hershey's Kisses..-










-bekas kaca lagi satu ni aku letak cupcakes coklat yang aku wat sendiri, sama mcm yang dlm gambar bawah nih-










-souvenir utk kawan2 yang datang... kek dan hiasan bekas, semua aku wat sendiri... huhu...-









-bunga-bunga pada hantaran aku... dah jadi hiasan kat meja ofis... si dia bagi semula... katanya suruh aku simpan, sebagai kenangan kami hari tua nnt... (die plak yg lebih2 sentimental value nyer.. huhu...)-











-close up bunga dulang yang aku buat tu...-






Tuesday, October 13, 2009

~CoMiNG SooN....~


Tuesday, October 6, 2009

~DuGaaN...~

Orang kata alam pertunangan ni banyak cabaran... Tapi, belum tempuh lagi... Dah banyak cabaran yang datang... Camane? Haiii...


Boleh ke ni? Berjayakah aku?



p/s: sowi ler entry kali ni xde gambar yang menarik... kosong... sekosong perasaan aku masa menulis entry ni....